top of page
Ieškoti

„Žiemos mini olimpiada“

Vasario 22 d. Rokiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro ledo arenoje Rokiškio rajono priešmokyklinukai varžėsi Rokiškio rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigų priešmokyklinio amžiaus vaikų sportiniame renginyje „Žiemos mini olimpiada“.

Į Olimpiadą atvyko aštuonios rajono priešmokyklinukų komandos: Rokiškio r. Juodupės lopšelio-darželio, Rokiškio r. Pandėlio gimnazijos, Rokiškio lopšelio-darželio „Nykštukas“, mokyklos-darželio „Ąžuoliukas“ ir po dvi komandas iš lopšelių-darželių „Pumpurėlis“ ir „Varpelis“.

Dalyviai varžėsi štoko metimo rungtyje, ledo ritulio metimo rungtyje. Viena rungtis, aisštokas, buvo skirta komandų vadovams.

Nuo emocingų palaikymo skanduočių ūžė ir kaito ledo arena. Galiausiai buvo suskaičiuoti visi taškai, visi tikslūs pataikymai.

Sveikinimo žodį vaikams ir jų mokytojams tarė Rokiškio Aisštoko klubo prezidentas ir vienas šio renginio iniciatorių bei organizatorių Vaidas Valotka, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Aurimas Laužadis.

Visos komandos apdovanotos Rokiškio švietimo centro padėkomis, Švietimo ir sporto skyriaus įsteigtomis saldžiomis dovanėlėmis, o prizininkams – Rokiškio r. Pandėlio gimnazijos priešmokyklinukams (III vieta), Rokiškio r. Juodupės lopšelio-darželio „Pagrandukų“ komandai (II vieta) ir Olimpiados nugalėtojams Rokiškio lopšelio-darželio „Nykštukas“ „Kiškučių“ komandai – užkabinti medaliai ir įteikta nugalėtojų taurė.



10 peržiūrų0 komentarų

©2021 Rokiškio Švietimo Centras.

bottom of page